Allt inför skolstarten

Nu stundar ett nytt skolår och med det mycket att hålla koll på både för liten och stor. Oavsett om du är förälder, lärare eller student är planering viktigt för en smidig vardag. En ny kalender hjälper dig att planera både skola och fritid.

En klassisk skolkalender

Den anpassade skolkalendern utgår från läsåret. Den börjar vid skolstart och slutar antingen när jul- eller sommarlovet tar vid. På kalenderkungen.se hittar du ett stort utbud av kalendrar till dig som är involverad i skolvärlden. Den här typen av kalender gör det lätt att planera läxor och skolarbeten dag för dag eller vecka för vecka under läsåret.

En elevkalender kan bäras med i ryggsäcken och är ett bra hjälpmedel både för skolrelaterade saker och fritidsaktiviteter.

Kalender på väggen eller i ryggsäcken

Vill du att skolkalendern ska vara tillgänglig för hela familjen kan du köpa en väggkalender. Den kan du hänga upp i hemmet så att alla familjemedlemmar kan följa vad som händer under läsåret.

Planeringsverktyg för lärare

Smarta jobbkalendrar för lärare gör det lättare att samla alla skolrelaterade saker. Med den kan du hålla koll på frånvaro, följa upp projektarbeten och notera provresultat.

Loggkalendern är praktisk att använda som ett gemensamt underlag för elever, lärare och föräldrar. I den kan både lärare och föräldrar följa elevens utveckling i skolan!