Upptäck Sverige

Vi bor i ett fantastiskt land på många sätt och om du inte har upptäckt vad vårt fina land har att erbjuda så kan det vara dags att semesters på hemmaplan nästa gång du ska ha ledigt. För den som bor i södra Sverige kanske ska ge sig norrut och tvärtom. Det är lätt att man håller sig inom en radie som inte är allt för stor. Kontrasterna är stora om man jämför hur det ser ut i Norrbotten jämfört med Skåne.

Den svenska sommaren

Det kan vara magiskt att åka runt i Sverige under semestern. Den svenska sommaren kan vara helt fantastisk och många ställen visar upp sig från sin bästa sida då man har ledigt från arbetet. Se till att planera din tripp på bästa sätt. Oavsett var du bor så se till att inte sitta i bilen för länge. Tre timmars bilfärd kan vara lagom innan man stannar till för natten. Se till att boka in boende på något av Elite Hotels som finns från norr till söder i vårt avlånga land. Även om dagen långt ifrån är slut så finns det garanterat saker att upptäcka där ni stannat.

Att uppleva andra platser

På en vecka så kommer ni att hinna med mycket av Sverige. Även om ni inte kommer att hinna med hela landet. Välj ut ett par ställen som ni vill besöka detta år. Nästa semester så kan ni uppleva andra platser som ni vill besöka. Det kan mycket väl vara så att ni börjar med grannstäder som ni kanske inte besökt så mycket tidigare. Vi har även vår vackra huvudstad Stockholm som också kan få ett besök. Även våra andra stora städer Göteborg och Malmö är ställen som bör få besök. Om man väljer att åka norrut så finns Sundsvall, Umeå och Luleå alternativ av större städer som kan vara värda ett besök.