Inred husvagn eller husbil

Nu har vi åter kommit fram till vår härliga sommar och nu har vi äntligen semester och därmed tid för avkoppling. Du kanske tänkte stanna hemma och fixa till det lite där hemma. Eller så kommer du att ta husbilen eller husvagnen och rulla iväg på landsvägen för att hitta en fin plats att stanna vid. Du har möjligtvis en färdig plan om var du kommer att campa eller så tar du dagen som den kommer. Huvudsaken är att få ta det lugnt.

Inred din husbil

Du behöver en ny inredning till din husbil så att det ska känns nytt och fräscht. Välj något speciellt, kanske från nätet, eftersom det är så enkelt och behändigt att göra. Kanske du tycker om en bohemisk och mer miljövänlig stil. Då finns det också mycket att välja mellan.

Inredningsartiklar till husbilen

Du kan välja till exempel ljuslyktor gjorda av kokosskal eller en spegel med en fin rottingram. Det kan också vara trevligt med levande blommor, vilka du kan hänga upp i en ampel till exempel. För att du ska få en fin doft i din husbil eller i din husvagn kan du använda olika dofter eller rökelser, exempelvis med citrongräsdoft.